contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

In Inspectie La Lidl

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pe Fizicienilor s-a deschis un Lidl. Musai sa imi bag nasul. Nu am stat mult si nu am luat la bani marunti tot, in principiu este aceeasi idee ca peste tot, cateva produse pe fiecare tip, marci proprii, preturi bune.

Tot ce e in poza a fost 127 ron.

Inainte sa detaliez cate ceva, sa va zic al ce stau bine, in primul rand au gama W5, niste produse de curatat excelente (eu imi tot aduceam de prin Italia). Pe urma, au o gama bogata de mezeluri (salamuri, carnati) cu E-urile de rigoare dar arata foarte bine. Multe branzeturi (cascavaluri gaurite sau mucegaite) la preturi excelente, dulciuri, din plin. Slab la alcooluri si, fireste, produsele de carne, proaspete, nu cine stie ce. Nu m-am uitat atenta la multe ce e drept. Nu pozez mopurile sau alte prostii (desi periutele de dinti m-au bucurat, greu se gasesc periute tari, de obicei medium sau soft, ce o fi in capul lor nu stiu, in sfarsit am gasit la Lidl).

Repet, nu e aproape cu nimic deosebit fata de cele occidentale dar musai sa inspectez, nu?

Intai ceva ulei pentru instalatie, Jagdtraum (bun), 23.99 ron fata de aproape 60 cat e cel de firma, Jagermeister de exemplu. Berea din poza, 1.55 ron. Nu e fantastica dar nici rea, amaruie si slaba.

Din marea de dulciuri, toate la pret bun, am ales (si am ascuns pentru vecinei si nepotei) astea:

V-am zis ca au multe mezeluri si branzeturi, gouda nu am vazut in viata mea la sa pret, pe la 27 ron kila. Chiftelele (da, stiu sa fac) m-au atras pentru ca nu pareau sa contina porcarii si sa aiba chiar si carne! Bai, chiar gustoase, zici ca sunt de casa. 5,49 ron kila.

Limburger era in oferta (nu am mai vazut pe la noi nici in neoferta), 7 lei bucata.

Muschiul (ca toate celelalte mezeluri, cu toate E-urile posibile) l-am luat pentru ca era cel mai mic pachet si, desi sunt pline de porcarii, arata exceptional, sa vaz si ce gust au, sa stim si noi, nu ca devenim clienti dar curiozitatea …

Si ceva produse marca lor (pe multe scrie si in chirilice), iaurtul si laptele, ok, nimic spectaculos, la fel si budinca de ciocolata.

Icrele, o porcarie infecta, nasoale rau. Iar tonul si porumbul le-am luat din cauza pretului, ca alea nu au ce sa fie rele, ton bucati, 5,49 ron (aveau si faramite, pe la 2 lei), porumb, 1.99 ron.

Per total e gheşeft la anumite produse, merita mers din cand in cand. Nu m-am uitat cu atentie la produse de baza, in oferta mai aveau si tot felul e dracii, mancarea de acini parea in regula, conform etichetei, cand o sa fiu mai odihnita mai dau o tura, oricum, luna asta, pas ca deja am adunat pra multe din doua ture de sacosareli cu chef.

hard roc aleluia



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com