contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

In Joia Verde,

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
se vopsesc de obicei ouale. Eu n-am vopsit dar am pregatit prajituri. Asa, printre picaturi, cat mi-au permis picii mei. Tocmai am terminat si prajitura mea, varianta Dukan. Doamne, arata apetisant, nu stiu cum o sa rezist cu ea sub nas pana duminica.
Luni am preparat primul meu….detergent de vase. Acum vreo luna – doua, am avut o alergie, nici acum nu stiu de la ce, m-am umplut toata de pete rosii (cu exceptia fetei – de unde concluzia ca o fi de la detergentul de rufe), mi-au trecut destul de greu. Asa am ajuns la decizia sa renunt la cat mai multe produse de curatenie chimice. Fac asta de ceva saptamani si pot spune ca sunt foarte multumita. Acum ramasesem fara detergent de vase si am hotarat ca e momentul sa incerc reteta de pe site-ul Laurei Adamache, nu a durat mult prepararea, cat a fiert a miros divin a citrice in toata casa si vreau sa spun ca spala foarte bine si degreseaza bine vasele. Asa ca multam mult, Laura, de reteta, e suuuuuuuper!!!!
_DSC3066_DSC3075
In rest, ce pot sa spun…Sunt cam obosita dar sper sa-mi revin cat de  curand. Incerc sa implementez acasa un soi de program de home-schooling pentru Andrei in special. Merge greoi, intrucat de cate ori ii dau o activitate lui Andrei, Petru simte musai nevoia sa se bage in seama, nu se lasa deloc, se catara la masa, vine peste jocuri/foi ce-or fi, disperat sa incerce si el ce face frate-sau. Am incercat sa-i dau si lui ceva de lucru interesant si adecvat varstei dar el nu….Vrea sa faca ce face frate-sau. In fine, sper ca ne vom intelege la un moment dat. Sau, in fine, sa gasesc eu o solutie multumitoare pentru amandoi. Azi i-am dat lui Andrei sa picteze cu acuarele, apoi i-am expus lucrarea la loc de cinste sa o vada toata lumea. A fost foarte mandru si fericit si zburda de fericire strigandu-si lauda pe care i-o adresasem: "Bravooo!!!!!!!"
Marti l-am inscris la gradi….Din toamna, vom fi deja baieti mari.Zâmbet
Pana atunci admiram copacii infloriti….
_DSC3077_DSC3090
Si mergem gramada in caruciorul lui Petre, inghesuiti ca sardelele. Deh, cui nu i-ar place asa rasfat?
_DSC3093