contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Inagadavida

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mi-am adus aminte de melodia asta a celor de la Iron Butterfly, punand berea langa alune, ca in vorba aia din batrani: berea fara de alune e ca tuica fara prune.

O zi racoroasa, bere, alune, focaccia, we’re inagadavida babe.

Slide1

Nu aveam mare lucru sa va recomand sau povestesc, dar musai sa va spun ca alunele din poza aia, de la Mega, precum si focaccia de la Real sunt foarte bune.

Apropos, ca poate nu stie toata lumea, inagadavida inseamna “in the garden of eden” dar atata le-a putut iesi pe gura celor de la Iron Butterfly cand au cantat-o, ei fiind sub influenta unor chestiuni oarecum ilegale, daca ma intelegeti.

Melodia cautati-o singuri, ca are vreo 17 minute si imi blocheaza pagina daca o atasez.

Apropos de ce spunea pansy legat de discriminarea fumatorilor si inagadavida, mi s-a parut cel mai tare lucru in Amster sa ai voie sa fumezi maria si ciocolata in baruri dar tutun nu.

Bai, cam atata pentru azi, sa vedem daca am maine ceva de pus la jurnal, eu sper sa fie cat mai putine, la cat de liber e orasul lumea tot sare dintre blocuri spre mare si munte mai ceva ca samburii din lubenita.

Asa ca noi va …

Slide2

rororo

ps: pe jos in afara de alunele cu care am momit-o sa stea la poza sunt fulgii papagalilor care plutesc mirific in bataia ventilatorului, ca sa nu avem vorbe, apropos de imperfectiunile tuturor de pe net fata de perfectiunea fiecaruia dintre voi, cititorii, da?

re-rororo