contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Inimioare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga










Coji
100 ml ulei
200 ml apa
150 gr faina
5 oua potrivite
Crema
frisca 400 ml
zahar pudra 150 gr
zahar vanilat bourbon
zeama de la rodii(pentru culoare)
Decor
zahar pudra vanilat
bobite de rodii
Se pune apa si uleiul la fiert iar cand acesta a inceput sa fiarba adaugam faina in bloc amestecand energic ca sa nu ramana cocoloase.Dupa ce s-a racit adaugam ouale unul cate unul.Compozitia obtinuta se toarna in forme de inimioare si se coc la foc mare timp de 10-13 min dupa care la foc mai mic pana ce cojile capata o culoare aurie si sunt crocante.
Dupa ce s-au racit se taie in doua si se umplu cu frisca batuta amestecata cu zeama de rodii si zaharul pudra si zaharul vanilat.
Se pudreaza cu zahar pudra vanilat
.

Articol recomandat de bucatareselevesele.blogspot.com