contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Jeleu De Capsuni

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Un desert cu care puteti puncta la impresia artistica in fata unor oaspeti mai pretentiosi. Se executa in doi timpi si trei miscari.

Ce iti trebuie pentru patru portii (poza 1):
- 300 gr capsuni (le spalam si le taiem bucatele)
- 4 linguri de zahar
- 1 plic gelatina

Plan de lucru:
- amestecam capsunile cu zaharul (poza 2) si punem pe foc. Intre timp lasam gelatina la inmuiat in 100 ml apa timp de 10 minute (poza 3).
-lasam capsunile pe foc pana se dizolva zaharul (poza 4) si fierb aproximativ cinci minute. Apoi luam de pe foc si amestecam cu gelatina dizolvata (poza 5). Amestecam bine, lasam sa se racoareasca cateva minute, apoi turnam compozitia in 4 forme (poza 6)
- Lasam  la racit peste noapte, apoi servim (poza 7)
- pofta buna!

Timp de preparare: 20 minute ( fara timpul de racire)
Pret: 3 lei (depinde de unde cumparati ingredientele si de inflatie)

jeleu de capsuni 1 jeleu de capsuni 2 jeleu de capsuni 3 jeleu de capsuni 4 jeleu de capsuni 5 jeleu de capsuni 6 jeleu de capsuni 7
Filed under: C4. Creme&Souffle-uri