contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Jelly&chocolate Cookies

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Dificultate : redusa

Timp de preparare : 30 minute

Cantitate : 30 cookies

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat bourbon
  • 1 ou
  • 100 ml Caribbean Twist Pina Colada
  • 400 gr faina
  • ¼ lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura scortisoara macinata
  • 100 gr jeleuri
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr ciocolata alba

 

Preparare

  1. Incinge cuptorul la 190˚C.
  2. Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si scortisoara macinata.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat apoi de 100 ml Caribbean Twist Pina Colada.Adauga ingredientele uscate si amesteca pana la omogenizare.Inglobeaza in final jeleurile si cele 3 tipuri de ciocolata.
  3. Formeaza cu mana bilute de aluat.Aseaza bilutele pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 9-11 minute.






Articol recomandat de lauradfood2.blogspot.com