contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Jumari Amestecate Si Un Articol

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Despre metoda de a face jumari crocante si imposibil de lasat in urma am mai vorbit, am adus o singura modificare.

Slide1

Adica jumarile aproape gata lasate in untura sa se racoreasca si prajite din nou. Unde a intervenit schimbarea? Am folosit trei tipuri de slanina, cruda, afumata si condimentata in saramura.

Slide2

Intai am topit slanina cruda si abia pe urma le-am pus pe cele preparate care, evident, se fac mai repede.

Slide3

Cand s-au aurit am stins focul si le-am lasat in pace, nu am idee de fenomenul chimic, dar in loc sa iasa uscate se fac crocante si totodata fragede asa.

Slide4

Se scurg, dar aproape nu mai e nevoie, ramane multa untura si din jumari nu mai iese mare lucru.

Slide5

Ceapa rosie? Este, pita buna de Auchan? Este. Sare au tras si de la slanina sarata dar mai merge pentru cine doreste.

Slide6

Apropos de Auchan imi sarira in ochi niste rosii tuguiate si maricele, import Spania si luai doua, nu stiu ce mi-a venit ca plasticele de iarna nu imi plac.

Slide7

Culmea, gustoase si carnoase, mi-am facut un soi de caprese, stiu ca am scris ca nu e mare inginerie cu branza aia de la Delaco dar cand o iei la jumatate de pret (de la Mega) brusc devine buna :D Am luat si un ghivecel cu busuioc frumos si am folosit frunzele scuturate si ulei de masline si a fost bun si racoritor dupa manuta de jumari de pofta.

Slide8

Cat despre articol, stiti ca am o sila de toata tigania asta din media, abia asteapta toti sa toace dimineata cand isi iau laptele din supermarket cine a mai murit si in ce pozitie, cu ce s-a mai otravit nu stiu cine si in ce scop si, cel mai amuzant, sa prezinte fiecare pensionar (si nu numai) opiniile personale cu rang de lege. Bonus, vesnicele exprimari ale celor ce urmaresc rahatul numit presa gen: mie imi spui, eu am fost in armata cu fratele verisoarei lu’ cutare, bah, io am fost concetatean cu varul de-al doilea al nepotului, iti spun io cum a fost si ce manca dimineata la pranz si seara plus ce marca de colonie folosea portarul de la comparativa.

Trecand peste astea, am gasit si eu un articol despre un baiet. Articolul l-am primit de la Yahoo la stiri.

Il puteti citi la link, imi pare rau ca astfel de noutati nu apar sau, daca da, trecator si nebagate in seama, nu intereseaza pe nimeni oameni inteligenti si de succes care cu munca si talent reusesc ce altii nici nu viseaza. Nu ma pot simti neaparat mandra de Claudiu Lazar ca nu, nu e neam cu mine sau cu strabunica unchiului, dar pot spune ca niste zgandarici placuti la corason imi dau astfel de stiri, bravo lui si sper sa o tina tot sus. Flamura proprie, ca doara nu i-a dat ghes sistemul de invatamant romanesc, tot austriecii i-au asigurat baza materiala necesara dezvoltarii talentului sau.

rororo