contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Jurnal De Gospodarie (2)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ar fi fost bine daca postarea aceasta ar fi fost cat mai completa dar adevarul este ca ma adun greu zilele acestea si poate e mai bine, cate linkuri per postare e suficient pentru cine e interesat de propunerile mele de fise pentru un jurnal de gospodarie (si nu numai...).
In primul rand, am cautat o prima pagina a ..."dosarelului" sa fie....inspirationala, ma gandeam la un citat ceva, pana am gasit fisa asta si mi-a placut, mi s-a parut ca rezuma exact ce vreau eu de la acest jurnal de gospodarie. Pe langa acea prima pagina, sunt si pagini de repartitoare - le gasiti aici.

Prima sectiune este cea de rutina zilnica. Este o tema despre care deja am vorbit, rutina ramas cam aceeasi, macar aspirational vorbind. Vorbesc aici despre rutina de dimineata, rutina de amiaza si rutina de seara. Acestea le-am alcatuit dupa modelul de pe flylady.com, as putea spune chiar ca am schimbat destul de putin caci se pare ca rutina/ mea si cea a Fly Lady coincid destul de mult.
Pentru To do list de fiecare zi, imi place sa folosesc fisa de pe yourway.net, acolo scriu toate sarcinile zilei, in partea de jos adaug eventuale aniversari, programari, dezavantajul este ca nu se poate salva ci doar printa dar mi-am alcatuit to do list standard pentru fiecare zi a saptamanii pe care le-am tiparit si acum e simplu caci copiez pe curat fisele deja printate si mai adaug eventuale programari ale unei anumite zile. Aceasta to do list o prind de obicei pe frigider cu un magnet sa o am tot timpul sub nas. Ma ajuta sa ma orientez cu treaba.
Pentru lista de cumparaturi, imi place mult fisa aceasta dar foarte completa am gasit o alta lista ce cuprinde mai toate produsele de care am putea avea nevoie. Am printat a doua foaie si am pus-o la dosar, laolalta cu propria lista despre care v-am vorbit deja. Cua ajutorul acestora, imi e mai usor sa fac lista de cumparaturi lunare cat mai completa. 

Asadar de vreti sa navigati, niste site-uri cu fise misto:
Junkie printable 
Yourway.net 
Mai revin pe aceasta tema cat de curand.