contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Jurnal De „vacanta”

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Adica vacanta la gatit, da? Nema retete, poze, cum bine stiti, pentru jurnal, ca sa ma pot uita la batranete sa vad ce faceam eu intr-o saptamana de iunie.

Faceam bine ca am primit un mustar excelent de pus pe crenvustii de la Angst care raman, in opinia mea, cei mai buni si singurii care mai au gust de crenvusti.

Slide1

Merg cu o bere rece servita cu zambet de prieteni, nu e asa? :D

Slide1

Am mai comis si o ciorba care are la baza supa de rata, plus multe legume si e ciorba, ca i-am pus rosii si asa zice mama, ca daca are rosii e acrita deci, ciorba.

Slide2

Am gasit o chestie pe care am luat-o pentru nume, mi s-a parut super amuzant, ea in sine e o prajitura de cativa banuti care nu e buna de nimic, dar numele e haios (plus ca al meu caine mananca orice, deci nu-s bani aruncati).

Slide3

De cartofii aia noi gasiti la 50% la Billa, nu ma mai satur, copti, fierti, fripti, turtiti. Si inca mai am asa ca o sa mai urmeze non retete (desi dupa unii, daca deschizi aragazul e reteta).

Slide6

Slide4

Astea au dost din zilele insorite, a urmat cu ploaie si scandal mare la geam, cu drag spun ca i-as da o prastie in cap si lui si pescarusilor care incep toate sa guite si sa zghere de pe la 4-5 dimineata.

Slide7

Am primit si ceva bun, ca a fost sambata mortilor, deci pomana: caras prajit, mama mea ce chef aveam.

Slide5

Si, de final, Casi si-a rupt lesa, drept urmare a trebuit sa iau alta ca rezerva nu am decat una de cand era pui, restul am dat toate lesele si zgarzile, cum astea extensibile trebuie sa tina, m-am orientat catre o Flexi. Amuzanta vanzatoarea, m-a intrebat daca nu vreau si accesorii, lumina de noapte si cutie dubla pentru gustari (ale cainelui, fireste) si pungi. Cum sa nu, accesoriu un yaht nu aveti? Ca poate ii place sa faca pipi in mediternana.

Slide8

Am vrut sa ii fac o poza frumoasa, in ploaie, cu lesa noua, dar se pare ca s-a emotionat (si mictionat pe haterii care nu inteleg insemnatatea unor jurnale :D

Slide2

Momentan atata din ultimele zile, desigur, o sa urmeze si o reteta, zic eu, de sandwich, ca nu am blog culinar :D Nu e deloc o idee rea un sandwich cu cartofi noi si cu ou daca se poate :D

rororo