contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

La Barca Numarul Doi, Solo Cimpoi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pai da, ca s-a cerut repetare, nu am multe sa va spun, doar ca de data asta luai si potaia si ca am mancat diverse, inclusiv un platou mixt, la comun. La barca, fireste.

Sa nu ma intrebati de preturi ca nu mai retin nimic, oricum, decent, ca de obicei, vreau numai sa va arat poftele.

Cascaval pane cu cartofi prajiti.

PAPANASI!

Pangasius pane. Mie personal nu imi prea place, dar …

… altcuiva i-a placut din plin.

Pot sa reiterez? Pot (ce a ramas am luat si la pachet): PAPANASI!

Am revenit si duminica, in gasca mai mica, numai noi si potaia, drept pentru care vreau sa las analelor povestea pe care deja unii o stiu.

Din respect pentru consumatori, iau masa la margine, sa nu se scuture jivina, sa nu lase par, ma rog. Ba o si duc in avans la satisfacut necesitati nesexuale.

Langa noi descind doi, jeep, copil cam pe la patru ani, nimic neuzual. Cum stateam la marginea terasei, aproape era spatiu verde. Stiu ca o sa ziceti ac cei ce descind din jeep sau anumite locatii pe care le-as numi neriguros “de la coada vacii” dar cand copilasul a vrut sa faca pipi, mama lui, (aia din fata cozii celor spuse mai sus) in loc sa o duca la toaleta a pus-o pe vine langa mese, in iarba.

Vorba lui varlan … bine, eu am degetele alea fracturate, numai mijlociul functioneaza.

Trecand peste aceste minunate aspecte, a doua zi (da, nu am ratat o poza cu potaia, sa moara dusmanii) nu am nimerit cine stie ce mancaruri. Anume, carne de vita si pui a la bunica, vita era tare ca mama copilului si ambele imparteau acelasi sos, numai ca una avea ciuperci, alta ceva vin. Recunosc, mie mi-a placut nult sosul.

Am luat si ciorbe, sa impartim si cu potaia, idem ca la felul doi (am pus eu pozele invers), adica era supa de legume si in ea, ca eu am cerut de pui, erau bucati de pui. Stil clasic de carciuma la ce am comandat, insa la gust au fost bune toate, acuma na, nu m-am dus la Intercontinental.

Exceptand fauna locala, restul e in regula la La Barca, mie imi plac mult fetele care servesc la mese, sunt tare dragute (in toate sensurile) si mancarea e corecta. Vreu musai sa incerc tochitura si o anume pizza, nu e vremea pierduta. Daca o sa vedeti la link, au si serviciu de livrari, daca stati in zona.

Cat despre fauna urbana, nesimtire si proasta crestere, revin imediat, ca mai am, hard roc aleluia.



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com