contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

La Barca

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Adica pizzeria si restaurantul La Barca, de la noi din cartier.

Vad ca pe site meniul nu e actualizat, au mult mai multe decat scrie acolo, e curat, frumos, preturi decente, mancare corecta (acum nu va asteptati la gat de girafa umplut cu tartite de fazan). Si, cel mai important, pentru mine, chelnetitele amabile, rabdatoare, ne-am intalnit vreo sase gaitze si au stat de fundul nostru cu zambetul pe buze desi inauntru pregateau o nunta.

Culmea, desi cald, totul a venit cum trebuie, berea rece, rece, vodka cu gheata de rigoare separat. Nu spun ca e crasma cu pretentii si meniu de sapte mii de miliarde de stele, dar ne-am facut pohtele ce le-am pohtit, alea banale, ne-am simtit bine si nici nu am platit mult.

Hai ca am tras si cateva poze.

Eu am avut un chef teribil de snitel (de porc) cu cartofi prajiti (si cum de obicei intreb, iaca am avut noroc si erau cartofi-cartofi, adica nu congelati).

Asta pentru ca acasa nu prea fac, na.

Si cu salata de rosii, m-am gandit ca e buna, ca inca mai e sezon, din pacate deja erau plastice de supermarket. Dar m-am consolat (pentru inceput) cu o Leffe.

Oricum portia a fost mare (a mai luat o prietena ca mine) asa ca doua snitele s-au dus la pachet la unul din sotzii lasati incorect acasa, sa stea cu jivinele, copiii, sa aspire, sa faca cumparaturi, da, suntem rele).

Bine, in punga am aruncat si toate frunzele de salata din decor, plus morcovii, ca sa ii dau la papagali.

Cofi a poftit pizza speciala. Pizza e buna, corecta, nu cea mai buna pizza din lume. Haios a fost ca s-a cerut cu extra ardei iute (care apoi a aterizat cuminte pe marginea farfuriei, pentru ca era … iuteeeeeee).

Carmen, o rea, ne-a facut pofta de vodka (asta pentru ca si-a comandat limonada, stiu ca nu intelegeti, dar asa e) si de mici asa ca, desi si-a comandat doi mici s-a sarit la patru. A mai avut un sote de ciuperci cu ceva sunculita si ceapa si un sos foarte bun. Micii, fireste, buni, de la bulgar.

Vio, spaghete cu pui, poate pentru un italian cu puncte de vedere italienesti au mult sos si sunt putin prea bine fierte, adica sunt mai romanesti asa, deci, cum imi plac mie.

Am uitat complet cat a fost nota de plata ca eram stresata de gandul la potaie, era ora de scos curca in curte, dar stiu ca a fost decent, s-au consumat multe limonade, vodka absolut, beri la halba, Leffe, nefiltrate de la Bergenbier, acum nu stiu, am auzit si comentarii negative de la unii legat de carciuma, mie, una, mi-a placut si ne-am simtit bine toate care am fost.

In speranta ca ne mai primesc aia acolo, va doresc hard roc aleluia.



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com