contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

La Ce Este Bun Papaya?

articol scris de adellaida blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Mai multe studii au demonstrat că fructul exotic papaya are capacitatea de a te scăpa de balonare, îţi face pielea să radieze, fiind de ajutor şi în caz de probleme ale sinusurilor.Sinuzită


Dacă suferi de sinuzită cronică, ştii cât de deranjante pot fi simptomele acestei afecţiuni. Le poţi ameliora făcând din papaya un aliat, pe care să-l foloseşti în salate sau la desert. Un studiu realizat în Germania a arătat că o enzimă din papaya reduce inflamaţiile, relatează site-ul Health.com, citat de ziare.com.

Piele

Acizii conţinuţi de papaya şi enzimele ce dizolvă proteinele fac ca pielea moartă să dispară şi previn decolorarea epidermei. O lingură de suc de papaya va face minuni dacă este lăsată să acţioneze pe faţă, gât şi decolteu. Se lasă să acţioneze timp de 10 minute, după care se clateste cu apă rece.

Oase

Papaya, prietenoasă şi cu silueta - o ceşcuţă neavând mai mult de 55 de calorii - este benefic şi oaselor, graţie folaţilor conţinuţi, dar şi vitaminei B, ce previne fracturile cauzate de osteoporoză.
Timpul.md

Articol recomandat de gatindcumira.blogspot.com