contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

La Multi Ani!

Trash |   2012-01-04 01:00:00 |  adauga la lista ta de articole favorite
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ce fel de revelion fara hering in cojoc? Poftim:

Reteta nu v-o spun acum, pentru ca v-am spus-o cand era cald afara si revelionul nici la orizont nu se vedea: o gasiti aici.
In schimb am s ava spun reteta la un peste copt la gratar, in seara de revelion:
peste – 4 kg,
gratar – una bucata,
lemne – mai bine carbuni (ingheata para pe lemn, nu de alta),

Pestele se taie bucati, se presara cu piper negru praf, oregano, busuioc, sare si marar tocat. Bucatile se pun voiniceste pe o tava de staniol, acoperita preventiv cu felii ed lamaie. Si la gratar cu ele. Dupa asta, bucatile se intorc pe cealalta parte.
Gata.
Peste copt la gratar

Trebuia sa am un motiv sa va spun “La multi ani!”, asa ca, daca nu va suparati, am facut-o laconic. Si din suflet.
Acum, va urez un an bogat si plin de bucurii, doar cu adrenalina pozitiva si deloc cu ocazia zilei de 12 decembrie 2012. Ura!