contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

La Multi Anisori Casi, Nebuna Planetei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Rog cei cu fobie la caini sau alaturarea mancarurilor cu animalele (desi stiu eu pe cineva care are doi caini, trei plozisori si tot gateste si nu mai moare nimeni) sa treaca peste ce scriu eu aici. Oricum e foarte vulgar, deci multumesc.

Am vazut pe un site tare drag mie, cand cateaua tipilor de pe userealbutter a facut un an si am copiat ideea, sa ii fac “tort”.

Carne de vita, o branza de aia din miez (trebuie sa scap de ea odata) si morcov. Nesimtita cum e nu a mai vrut morcovul.

Dar asta a fost chestia oficiala, ca gustarea … Da, nasol, am comis-o, dar numai salam prajit am visat si la un moment dat am sarit din scutece, eu imi fac salam prajit, punct. Am fost, luat, adunat, gratarit, combinat.

De ziua ei e voie orice, asa ca totul am impartit si cu pijkoata, stiu, nesanatos, mama nene. Lasa ca azi ii fac niste spanac sa se detoxifieze.

Ideea e ca am primit niste Camembert de la un prieten, adusa de acolo. Salamul, salam, dar ce credeti ca ne-a placut cel mai mult amandurora?

Lardo nu i-am dat, cu ala m-am intoxicat numai eu.

Si uite asa nu s-a adeverit ce au spus cei opt medici, ca nu va supravietui, ca nu are imunitate, ca una, ca alta. Usor nu a fost, dar hei, cand e viata usoara e posibil sa te plictisesti de ea, nu?

Asa eram acum aproximativ un an:

Si asa azi la suflarea in lumanare (aiurea sa sufle, ca e asa toanta ca daca ii arunci o felie de ceva ii cade in cap, nu e prea edsteapta).

Eu zic sa imi traiasca si la mai multe “torturi” (cu accent pe o) si ne dorim bafta in continuare.

Auzi bai nesimtita, sa lase morcovul. mult rororo.