contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

La Multi Clejani!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

După tradiţionalul La Mulţi Ani, să ne apucăm de lucruri serioase şi să vă împărtăşesc două experienţe revelatoare pe care le-am avut în timpul Sărbătorilor. Deh, unii au văzut stele la răsărit, eu o gigantă roşie (spre neagră) la Antena 1 şi TVR.

Mai întâi, Antena 1 a resuscitat-o pe doamna Mihaela pentru a le umple tronsoanele orare din mijlocul zilelor de Crăciun cu o emisiune atât de greţoasă încât cea mai grasă friptură de porc ar fi părut salată de rucola prin comparaţie. Momentul cel mai cu greutate (la foarte propriu) a primei părţi a fost concertul fabuloasei Viorica von Clejani.


Stăpâna oricărei inimi de petrecăreţ a apărut îmbrăcată (ca de obicei) într-o rochie lungă, sclipicioasă, extrem de mulată şi decoltată şi a cântat nişte manelizări ale cântecelor Mariei Tănăse de mă mir că nu a apărut chiar Doamna ca să-i înghesuie ghiersurile violate pe gât.
Ghici ce compliment i-a făcut Mihaela Rădulescu: Viorica, eşti unul dintre cei mai frumoşi (cinci rânduri de colăcei îndesaţi în ţoale XS) români (neaoş, din Clejani).

Dar şi mai mişto (ca să rămânem în tema românească) a fost cadoul pe care mi l-a făcut TVR 1 imediat după miezul nopţii de Revelion. N-o să vă prindeţi niciodată. Da, un concert LIVE!!! cu aceeaşi Viorica.

Oooof, de ce nu mi-au dat în reluare un mesaj de Anul Nou de-al lui Ceauşescu???