contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lansare De Produs - Corcova Roy & Damboviceanu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


ieri,restaurantul heritage, lansare de vin: corcova roy&damboviceanu. detalii despre istorie si legenda gasiti pe site. un francez, michel roy, si un roman, stefan damboviceanu, revigoreaza o podgorie olteneasca cu ajutorul unui oenolog laurent pfeffer scolit la bordeaux si practicant la iasi.

 

 

gazda a fost dl damboviceanu(foto stanga) care impreuna cu oenologul a fost atractia evenimentului. la degustare au fost prezente un chardonnay, un roze din merlot (probabil si altceva, nu mi-am dat seama ce), si un cupaj de cabernet si merlot. in toamna va aparea si un syrah (sunt tare curios).
packaging frumos, elegant din zilele noastre. dintre vinuri mi-a retinut atentia cupajul de cabernet cu merlot, pe care de altfel il voi degusta pe indelete, acasa.
la heritage nu mai fusesem pina acum, insa asteptarile mi le formasem din auzite. si normal am fost putin dezamagit. bufetul a fost bun, cred ca tuturor a placut. dar nu extraordinar. stiu, mancarea de bufet nu e tot una cu a la carte , dar de, asteptarile mele erau mari. mai ales ca am inteles ca au bucatar cu faima. ospatarul responsabil cu degustarea ne tot intreba care ne e paharul, sa venim cu paharul sa ne puna tot in el ca nu mai are pahare. sincer, nu stiam daca sa rad sau sa fiu nervos.
una peste alta o initiativa laudabila care ne bucura pe toti. le doresc success si vinuri bune.

Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com