contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Laşte (tăiţei) Cu Cartofi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ingrediente:

200 gr tăiţei, 5 cartofi potriviţi, o ceapă medie, sare, boia, piper, 2 linguri de ulei.


Mod de preparare:


Într-o oală se pune apă cu sare la fiert, la foc potrivit, şi când clocoteşte, se adaugă tăiţeii.


Se curăţă cartofii, se spală, se taie cubuleţe şi


se pun la fiert, în alt vas, cu apă şi sare.


Se curăţă ceapa, se toacă şi se pune la călit, la foc mic, într-o tigaie cu ulei.


Când ceapa devine sticloasă şi moale se presară puţină boia şi se ia de pe foc.


Într-un castron, cartofii fierţi se scurg de apă,


se pisează,


se adaugă tăiţeii fierţi scurşi de apă,


ceapa călită, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi


se amestecă.


Se servesc calde, ca atare.

Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com