contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Legume Cu Sos Chinezesc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am reusit sa salvez o parte din sosul de la curcan in sos picant chinezesc si sa il ascund in frigider, ca sa imi fac astazi damblaua, era sa ratez finalul dar l-am salvat, o sa va explic atunci de ce.

Eu am folosit ce am avut chef si la indemana, ca legume, iar ca ustensile ceea ce nu mai folosisem de mult, sosul se preteaza perfect si cu metoda asta si cu legumele prajite, trase la tigaie, oricare le-ati dori. Eu trebuie din cand in cand sa mai spal si ard wok-ul si sa mai inmoi bambusul, asa ca am procedat in consecinta.

Legume: morcov, fasole verde congelata, broccoli congelat.

Morcovul l-am ciopartit si l-am pus cu fasolea sa fiarba in wok cu apa cat sa le treaca de freza cam de un deget de Florin Piersic. Broccoli l-am asezat la etaj si i-am pus acoperis.

Cand apa fierbe se imprietenesc toate si li e pune in cap sos picant (cel executat ieri, nu mia reiau cum). Oricum la frigider s-a facut jeleu, normal, de la aripa de curcan).

Mai si cand sa infig betele in haleala …

… realizez ce era sa comit. Low carb, gluten free, mamma mia, sunt in trend, am pus-o. Asa ca am rectificat de urgenta si va rog sa ma iertati pentru eroarea care era sa survina.

rororo