contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lichidele Naturale Care Tonifică Pielea

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Întotdeauna spun că cea mai buna cale de a avea o piele sanatoasa, stralucitoare este sa incepi din interior. Eliminand cofeina sub forma de cafea sau suc este un bun inceput. Cofeina deshidrateaza organismul si prin urmare si pielea. Iar lipsa hidratarii este o cale sigura spre nedoritele riduri!Totodata, cofeina este diuretica, cauzand eliminarea urinei in cantitati mai mari, golindu-ti astfel organismul si pielea de hidratarea de care are nevoie. Desi se incearca combaterea acestor efecte cu diferite creme, cea mai buna metoda este sa incepi sa te hidratezi din interiorul organismului, nu la suprafata acestuia.
Consumand apa pura, sucuri neindulcite de fructe ii vei oferi organismului si pielii tale hidratarea de care are nevoie. Culorile sucurilor de fructe sunt culorile pamantului si acestea se vor reflecta foarte frumos pe pielea ta.
Efectele totale ale cofeinei asupra organismului tau se vor manifesta pe pielea ta. Consumatorii inraiti de cofeina sunt predispusi la osteoporoza, dureri de cap, depresii, stari de somnolenta. Toate acestea se vor reflecta pe pielea ta.Cand inlocuiesti cafeaua cu ceaiuri facute cu apa clocotita, cu apa, sucuri de fructe naturale (fara zahar, conservanti sau arome) vei incepe rapid sa te simti mai bine si sa dormi mai bine.
Pielea ta va reflecta sanatatea tuturor organelor si celulelor din organismul tau, odata ce vei fi renuntat la obiceiul de a consuma cofeina.Un alt motiv pentru a consuma apa pura si sucuri este detoxifierea. Cand organismul elimina toxine, acestea trec prin piele, cel mai mare organ de eliminare.
Alimentele naturale maresc rata de detoxifiere. Consumand apa ajuti organismul sa scape de toxine.Pentru a ajunge la o sanatate de invidiat, consuma suficienta apa si suficiente alimente naturale (legume, fructe, apa etc). Ceea ce trece prin organismul tau se reflecta in infatisarea ta.
Incepe din interior, si lasa exteriorul sa arate cine esti de fapt.
M.T.

Timpul Suplimentul Femeia