contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Limba Cu Masline

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Foarte buna mincarea aceasta, deosebita ca gust si aspect !
Avem nevoie de 1 limba de minzat,1 ceapa mare ,1 l suc de rosii,2 linguri de faina ,150 ml vin alb,200 g masline negre ,ulei, sare, piper si  citeva foi de dafin.
Este tare simplu  de facut : se fierbe limba in oala cu presiune in apa cu sare si piper . 
 
Se scoate, se raceste si se dezgoleste de pielita alba ( daca e fiarta bine, imediat se desface, mai bine zis se exfoliaza )  

Se prajeste ceapa pina ce sticleste  , se stinge cu sucul de rosii frecat cu faina , se adauga vinul, cam 350 ml de supa in care a fiert limba, maslinele si condimentele si se desarta intr-un vas ceramic

dupa care se da la cuptor 30 minute, pina se alege uleiul deasupra. 
 
Se consuma  rece, cu piine de casa proaspata alaturi!

Articol recomandat de danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com