contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Limonada Din Lemondzilla

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Citrus Pyriformis (Citrus Ponderosa) este o lamaie gigant originara din Statele Unite cu samanta vanturata pana in Italii, Cipruri si alte regiuni bogate in citrice. De acolo Povestelnicul a si primit-o.
limonada din lamaie gigant

A stat ea cat a stat in calitate de element decorativ pe un raft, dar n-a fost cu putiinta sa se piarda bunatate de hibrid doar pentru bucuria ochilor. Astfel a fost luata in unanimitate decizia sa se incropeasca din ea o ditamai limonada.

Lamaie era. Cand am desfacut-o am inteles ca soiul acesta de lamaie a fost proiectat special pentru a fi transportat in siguranta peste mari si oceane, pentru ca in caz ca ar fi cazut din avion, ceea ce este mai pretios in ea oricum ar fi ramas intreg. Miezul, de aceleasi dimensiuni ca si miezul unei lamai ordinare, este excelent protejat de o coaja groasa si moale – un perfect amortizator pentru pretiosul continut. Probabil americanii joaca uneori si rugby dupa care beau din minge suc de lamaie proaspat stors.
limonada din lamaie gigant

Ne-am abatut nitel. Deci, pentru limonada noastra mai trebuie niste miere de albine. Povestelnicul, dintr-o fericita ocazie, avea niste miere din flori de tei. Vreo 50 de grame a fost suficient.
limonada din lamaie gigant

Si niste menta proaspata tot era. Deci erau de toate.
limonada din lamaie gigant

Tocate si amestecate toate in 2 litri de apa (sa stiti ca si coaja tot a prins bine), au umplut aproape o duizina de pahare de limonada.
limonada din lamaie gigant

Mai, ca bun a fost. Sughit bun si tie, cel de citeste!