contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Loft Sau Unde Gasesti Tartar-ul Perfect

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acum multe, muuulte joi, clubul bloggerilor infometati s-a strans in jurul unei mese mari, luminate fistichiu in mov-albastru la Loft. Despre seara cea frumoasa v-au poestit pe larg Florin, Madalin, Lavinia, Ana si Smaranda. N-o sa reiau toata povestea, dar tin mortis sa va spun un lucru: la Loft o sa gasiti (aproape sigur) cel mai bun tartar din Bucuresti.
Se ascunde sub numele de cod "There will be blood" si de cu adevarat uimitor: vita incredibil de frageda, asezonata cu castraveciori acri si capere si inca niste ingrediente neidentificate, se combina intr-un fel aproape perfect si rezulta cel mai delicios tartar pe care l-am incercat vreodata. Orgasmatic, as putea spune... :D
Asa ca daca sunteti ca mine, daca gustati mult mai mult decat ar fi cazul din compozitia pentru sarmale sau chitfele, just because raw, spicy meat is so freakin' awesome, daca va pierdeti cu totul capul in fata unei gramajoare de carne cruda, perfect asezonate, treceti Loft-ul pe lista restaurantelor de incercat din Bucuresti.
Mai sunt multe alte bunatati de incercat la Loft - aproape fiecare farfurie prin care mi-am plimbat furculita avea ceva bun in ea. Keep in mind, though, ca desi serviciul e prietenos din cale-afara, nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre preturile de la Loft, care sunt destul de piperate. Totusi, e o alegere buna  pentru cei care vor sa guste din mai sus-numitul tartar perfect sau  pentru o seara mai speciala, de rasfatz :)