contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lucrări De Primăvară

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

by Alice albinutza
  Weekendul trecut am avut ceva de lucru în grădina din micul nostru apartament. 
  Am avut aşa o poftă de primăvară, mai ales că ne aşteptam iar la ninsori, semn că încă, la noi, iarna nu a trecut.
  Aşa că m-am înarmat cu sculele necesare operaţiunilor de primenire a grădinii mele,(adică o furculiţă, un linguroi şi o foarfecă), am adus sacul cu pământ din balcon şi, voiniceşte, m-am apucat de treabă. 
  Am curăţat multe din plante de frunzişul uscat sau gârbovit de îngheţ şi am reînprospătat pământul altora.
  Nişte puiuţi de flori i-am răsădit în micile ghivece improvizate din cutii de plastic, pe care mai tot omul modern le are prin casă la un moment dat. 
  Ghivecele cu muşcate au fost riguros verificate pentru a fi sigură că puiuţii puşi în toamnă au supravieţuit şi au făcut rădăcinuţe. Aceşti puiuţi vor fi donaţi cu mare drag amicilor doritori (deja am vreo două doritoare, parcă?!). 
  Clivia mea a făcut o sumedenie de pui, aşa încât m-am hotărât să transfer câţiva în alt ghiveci pentru a-i putea duce, lunile următoare, celor care şi-au exprimat intenţia de a deţine câte un exemplar din această minunată plantă cu flori deosebite. 
  Nu ştiu ce aş mai putea spune despre micile mele lucrări de grădinărit, decât că la sfârşit am udat toate ghivecele şi apoi am trecut la curăţenie temeinică în apartament, de data asta.  
 

   
 
 
 



Articol recomandat de alice-albinutza.blogspot.com