contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Macaroane Cu Conservă De Peşte

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente:
200 gr macaroane, o ceapă potrivită, un căţel mare de usturoi, o conservă mare de peşte în ulei, 3 linguri sos de roşii (pot fi şi roşii decojite în conservă), 2 linguri de ulei, o linguriţă de oregano, o linguriţă de busuioc, o linguriţă de cimbru, sare, piper.


Mod de preparare:


Se pun macaroanele la fiert în apă clocotită cu sare, la foc potrivit, până se înmoaie, amestecând din când în când.
Apoi se scot într-o strecurătoare, se trec prin jet de apă rece şi se lasă la scurs.

Se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală şi se toacă.

Într-o tigaie se pune uleiul, ceapa şi usturoiul, la foc mic,
şi se lasă la rumenit.

Apoi se adaugă roşiile
împreună cu condimentele, sare şi piper,
şi se lasă câteva minute la fiert.

Se adaugă peştele fără ulei, se mărunţeşte şi se amestecă.

Se mai lasă câteva minute pe foc, amestecând din când în când.

Într-un vas se pun macaroanele
şi sosul, se amestecă bine şi, la nevoie, se completează cu sare şi piper.
Se servesc calde
Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com