contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Macaroane

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ia sa vedem ce nimicuri avem la jurnalul de ieri. Niste macaroane foarte romanesti asa.

Slide1

Cand se anunta zi aglomerata mancam toti inainte de primele rezervari, vedem ce gasim de luat prin vecini si punem gramada. Ieri am ales o solutie rapida, aveam cumparat de mine piept de porc, de la Billa, am luat un pachet de macaroane si un cascaval mic si am improvizat un dejun care a costat 18 lei pentru patru persoane (si a mai ramas si pentru Casandra).

Pastele sunt de la Boromir, chiar bune, au fost 4.5 lei la non-stop.

Slide2

Porcul luat de mine de la Billa a fost 15 lei, am folosit o treime, deci de cinci lei. L-am facut cu bere si condimente.

Slide3

Cascavalul a fost 8.5 lei si a mai ramas jumatate de rotita.

Slide4

Toate le-am legat cu un sos alb condimentat, din ce mai aveam prin batatura si gata. Mi-am amintit la un alt job ca faceam pariu cu colegii ca pot hrani zilnic 4 oameni cu chestii diferite, dintr-un bon de masa pe zi. Si nu ma credeau :D

Consilier financiar trebuia sa ma faca mama.

O chestie interesanta, ieri am facut niste orez curry, cand s-a dus in sala, am vazut ca fusese comandat de indieni. Din India, nu de-ai lui Winnetou. Ciudat, ca si cum m-as duce eu in India si as comanda sarmale, recunosc, am avut ceva emotii, feedback nu am avut, nu verbal, de mancat au mancat tot, mai sa nu trebuiasca farfuriile spalate, dar e drept ca nu e musai un feedback pozitiv, poate le era doar foame.

Iaca si orezul.

Slide5

In rest nu mai scriu ce aveam in minte, ca atata m-am enervat ieri inspre si dinspre munci, pe drum, cu masini cu un anumit numar, ca mi-e ca ma cert cu lume draga mie daca ma pornesc, am epuizat stocul de injuraturi pe doua zile cu niste cocalari si un hipster. Nu e bine pe caldura sa te enervezi. Sau sa ma enervezi. Oricum cocalarii aia cu maieu, tatuaj la vedere si tricou cu sclipici asortat cu chelia proaspat rasa se pare ca sunt o rasa in anumite urbe care trec pe aici spre mare.

A, info pentru cei interesati: si pe litoral se gasesc pepeni, nu e musai sa parcati curmezis in mijlocul drumului la ultima piata din bukale ca sa ajungeti la malul marii cu prada coclita din borbagaj.

Na ca ma pornii fara sa vreau, gata, mucles ca-s in weekend pentru inca o zi care se anunta buna daca s-ar lasa canicula batuta, dar nu se lasa bezmetica.

rororo