contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Macrou Cu Sos La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pestele este  o mincare frecventa in casa noastra, ne place mult si  de aceea  il gatim  saptaminal. 
Se calesc  trei  cepe taiate marunt,   se adauga 2 ardei grasi rosii taiati in cubulete,  750 ml de suc de rosii si apoi condimentele (sare, piper, curry, chili, foi de dafin)
Dupa ce a dat un clocot, se pune pestele ( 1 kg de macrou)  taiat in bucati  cam de 4-5 cm  grosime si se rastoarna totul intr-un vas ceramic, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 25 de minute.
Se scoate folia, se mai lasa 5 minute in cuptor dupa care se scoate si se presara patrunjelul verde tocat.
Alaturi, un pilaf de orez   picant  este grozav!
 

Articol recomandat de danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com