contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Macrou In Sos De Rosii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Ne  place pestele foarte mult, in orice fel gatit!
Macroul intra in  categoria celui mai des gatit  peste , facut in sos de  rosii.
Se  calesc 2 cepe mari, se adauga 2 sau 3 ardei grasi  taiati cubulete, se pun condimente  (sare, piper, boia iute de ardei, foi de dafin ), o jumatate de borcan de bulion , o cana de apa si, la urma ,pestele (cam 1 kg) taiat in bucati  de 3-4 cm  latime.
Se da  la cuptor pentru 40 de minute, se scoate si se aromeaza cu patrunjel si marar tocat.
Alaturi, un pilaf de orez si ai obtinut o mincare absolut delicioasa !


Articol recomandat de danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com