contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

MĂmĂligĂ MaramureȘeanĂ

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Am mâncat așa ceva în Vișeul de Sus. Era trecută în meniu la mâncăruri tradiționale.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii mari
(poza 1)
- 400 gr de piept de porc afumat, pregătit cu usturoi
- 250 gr de brânză
- 200 gr de cașcaval
- 200 gr de smântână
- mălai, sare

Plan de lucru:
- mai întâi pregătim mămăliga (poza 2)
- ungem o tavă de yena cu smântână (poza 3)
- răzuim brânza și cașcavalul, tăiem mărunt pieptul de porc (poza 4)
- întindem un strat de mămăligă în tavă (poza 5), iar apoi presărăm brânză (poza 6), cașcaval și carne (poza 7)
- întindem peste al doilea strat de mămligă (pozele 8 și 9), iar apoi mai presărăm niște cașcaval (poza 10)
- băgăm la cuptorul încins aproximativ 20 de minute (poza 11)
- poftă bună! (pozele 12 și 13)

Timp de preparare: 45 de minute
Preţ: 4 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

mamaliga cu branza la cuptor 1 mamaliga cu branza la cuptor 2 mamaliga cu branza la cuptor 3 mamaliga cu branza la cuptor 4 mamaliga cu branza la cuptor 5 mamaliga cu branza la cuptor 6 mamaliga cu branza la cuptor 7 mamaliga cu branza la cuptor 8 mamaliga cu branza la cuptor 9 mamaliga cu branza la cuptor 10 mamaliga cu branza la cuptor 11 mamaliga cu branza la cuptor 12 mamaliga cu branza la cuptor 13

 


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com