Mâncare De Conopidă
Sursa Mâncare de conopidă
![andreeiutza](/images/avatars/nopicture.jpg)
articol scris de andreeiutza blog bucataria-ta.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
![](https://3.bp.blogspot.com/_dJanyvyay60/SkDS2JnM38I/AAAAAAAABuU/ahvYc7g-8NM/s400/Picture+053.jpg)
![](https://4.bp.blogspot.com/_dJanyvyay60/SkDSsZTQlNI/AAAAAAAABuM/crEQFSb23Wo/s400/Picture+052.jpg)
![](https://4.bp.blogspot.com/_dJanyvyay60/SkDSjHB1k7I/AAAAAAAABuE/bQLWlqugGwU/s400/Picture+046.jpg)
![](https://3.bp.blogspot.com/_dJanyvyay60/SkDSa0N9cuI/AAAAAAAABt8/AlMm-vJo0F0/s400/Picture+047.jpg)
![](https://2.bp.blogspot.com/_dJanyvyay60/SkDSQ4TwjtI/AAAAAAAABt0/RPdkfmuJygE/s400/Picture+048.jpg)
Ingrediente:
O conopidă mare, 4 roşii sau zarzavat la sticlă, 2 cepe mari, pătrunjel, sare, ulei, piper
Mod de preparare:
Conopida se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert, se desface în bucheţele şi se lasă la scurs. Roşiile se decojesc şi se taie marunt. Eu am pus zarzavat (pastă) din congelator. După ce s-a tocat şi ceapa şi patrunjelul, se pun toate la călit în ulei încins, la sfâşit adăugându-se conopida. Se ţine pe foc pană scade.