contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mancare De Fasole Verde Cu Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Este reteta, nu pas cu pas ca nu am avut motiv, dar se face repede, e excelenta si calda si rece si, da, plating canci, ca am venit infometate din parc.

Slide1

Va zic si cum am facut-o, floare la ureche, dar mai intai, sa stiti ca dupa parc am fost in vizita si am primit astia:

Slide2

Plimbarea, putin mai trista, au rupt poarta si nu am mai lasat potaia libera, dupa ce trec catelarii care sunt ca o mare familie civilizata (majoritatea) vin aurolacii si la 6 dimineata sunt peste tot pungi si sticle, le strang astia, dar e destul de mare nesimtire, cat timp ai peste tot cosuri de gunoi, sa arunci mizeria in lac sau in iarba. Mi-a lasat un gust amar, asa, unii muncesc sa faca, altii se straduiesc sa mentina si se trezesc unii sa ne puna pe toti la punct cu sticle de bere si seminte. Si, repet, au cosuri de gunoi peste tot, deci e doar nesimtire.

Noi am fost fete samuraie, am prins si putina ploaie (ceea ce la canicula de afara a fost mai rau decat se poate imagina).

Slide7

Slide3

Slide4

Slide5

Slide6

Edit ca era sa uit sa va arat sperietorile alea de cocalari, i-au pus si in parc, toti cainii se sperie de ei si trec cu coada intre picioare, motiv pentru care acum sunt convinsa ca nu sunt doar eu nebuna cand imi vine sa vomit cand ii vad pe astia, daa si potaile se sperie de ei e clar.

Slide9

Acum sa va zic si reteta ca doar despre asta am adus vorba, tot ultrarapida (si nu ultrasteaua sau dinamo), ca e cald, dar e buna. Asadar am pus la presiune puiul, fasole verde, ceapa, sare, piper, niste ierburi (nitel tarhon si maghiran, doar un zvac) si cativa fulgi de ardei iute afumat. In 15 minute e gata tot.

Separat am amestecat catei de usturoi pisati (nu cateii mei, sa nu avem vorbe la proces) su suc de paradaisa (da, asa scria pe cutie, pe bune, de la Mega), marar tocat si smantana de gatit. Am scos alea de la presiune, am amestecat tot, am mai dat cateva clocote si basta.

Nu a durat o ora tot, am avut timp si de o mamaliga pripita si de data asta, o fi portia mea de papusi dar oala mare ii plina ochi si e asa de buna receeee.

Slide8

Reteta e, peisaje „ie”, gata.

rororo