contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mancare Scazuta De Cartofi Cu Masline

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Sunt sapte mii de miliarde de modele de a face mancare de cartofi. Va mai dau si eu una, merge si de post si de ne.

Pozele sunt de aseara, mi s-au ars neoanele, numai finala am pozat-o azi. Asadar ce am facut. Am facut intai sosul din ceapa, ardei iute, bulion si supa (de curcan am avut eu, puteti pune de legume sau apa chiorenzis, treaba voastra).

In sos am pus totul, cartofii, maslinele, sare, piper si, ca sa nu imi bat capul, am dat totul sa scada la cuptor, la foc mic, in cuptorul rece, neincalzit dinainte, ca nu inteleg de ce trebuie mereu incalzit (pre-incalzit, ma rog).

SI asta e tot, la final se pune verdeata si cu asta, jorj, basta, vorba lui al batrn. Se face repede, simplu si e foarte buna. Eu am pus masline fara samburi, nu conteaza.

Am avut apoi chef … dar despre asta in postarea urmatoare, cert e ca am picat in Mega Image cu vreo 25 de lei (adunati cu sudoarea fruntii din buzunarele altora, ca eu mai am nevoie pentru ceva consultatii, nu ii dau). In orice caz mai au urda cu smantana, foarte buna si nici cascavalul ala Raraul nu e rau. In schimb sunt nebuni, ceafa de porc fara os e 25 de lei iar soriciul, subprodus, pana mea, e 42 de lei kila.

Normal ca nu luai sorici, trimit centura neagra la Obor.

rororo