contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Marche Restaurants - Cea Mai Buna Alegere Pe Autostrada

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

daca esti cumva pe drum prin ungaria, slovenia, croatia, austria sau germania e foarte posibil sa intalnesti acest restaurant la o benzinarie pe autostrada. nu-l ocoli, are cea mai buna/gourmet/healthy/gustoasa mancare de pe autostrada. (plus cel mai bun espresso - cafeaua buna e o mare preoblema prin benzinarii).
pozele le-am facut la un marche in slovenia, aproape de granita cu italia. cu tot cu cafea masa nu a durat mai mult de 25 de minute, ceea ce e important la drum lung. deobicei un marche arata asa ca o combinatie intre impinge-tava si o piata de prospaturi. zilnic au 2-3 ciorbe, catvea carneturi pe grill, cateva mancaruri gatite, zeci de combinatii de salate si fructe.
bucatarii gatesc chiar in fata ta, si-ti poti alege bucata de carne, peste sau carnat pe care vrei sa o mananci. totul e proaspat, facut acolo la botul calului.
nu trebuie sa-ti mai spun ca cea mai mare problema va fi sa te hotarasti ce vrei, pentru ca la cum miros si arata ai impresia ca le vrei pe toate :))
nici la prajituri nu stau rau. salata de fructe se face pe loc din fructele pe care tu le poti alege. la sfarsit nu evita cafeaua e foarte buna.
ma gandeam cand ar putea intra marche si in romania, avand in vedere ca sunt in ungaria, dar mi-am dat seama ca noi nu prea avem autostrazi unde sa le puna :)))
nota 8 din 10
nota de plata medie: 16 euro de persoana (cumparat mai mult decat se putea fizic manca :)) )
marche

Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com