contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Marti - 3 Vesti Bune: Burgeri, Aniversari Si Contractii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Hai ca m-am decis sa fac sectiunea asta una permanenta. Mi se pare un exercitiu frumos sa gasesc macar 3 lucruri bune, demne de impartasit cu onor-mariile-voastre in fiecare saptamana.
Nota: Nu exclud deloc ca in saptamanile viitoare aceste vesti bune sa fie pe modelul "azi bebe F nu a vomitat decat de 5 ori, nu a facut pipi pe mine nici macar odata + am dormit aproape 4 ore legate azi-noapte" (de ultima sunt constienta ca e kind of a strech but let a girl dream over here, why don't you?)
Dar eniuei, sa va impartasesc vestile cele bune pe saptamana asta:
1. Am descoperit burgerul perfect, dupa definitia mea. Chifla frageda, castraveti acri, salata, ceva rosii - toate bune si frumoase. Iar chifteaua... aaaah, chifteaua e extraordinara! In mod absolut uimitor - chelnerul a tinut minte si bucatarul a tinut cont ca vreau sa fie medium-done. Si - minunea minunilor - chiar a asa a ajuns pe farfuriea mea. Zemoasa, frageda, bine asezonaata, puuutintel roz - ireprosabila.
L-am testat deja de 3 ori si m-a surprins placut de fiecare data.
Descoperirea s-a intamplat la Biutiful, in centrul vechi. Locul - frumos aranjat si with a nice vibe, cu chelneri cam grabiti si nu neaparat foarte simpatici, preturi otzarshica cam mari (27 de ron mai sus-numitul burger) - dar dom'ne, a meritat, zau!


2. Ieri s-au implinit 9 (noua) ani de cand sunt cea mai norocoasa fata ever. De cand am impresia ca mi-am inceput viata cu adevarat. De cand mi-am gasit jumatatea. De cand suntem impreuna :)

Cand ma gandesc ca asta inseamna deja aproape o treime din viata mea, aproape ca nu-mi vine sa cred. Sa apucam sa crestem impreuna, sa fim cei mai buni prieteni, sa impartim aproape fiecare amintire, sa radem, sa plangem, sa planuim, sa descoperim lumea impreuna, sa ma tina in brate cand plang si sa ma incurajeze cand mi-e frica, sa facem un pui de om nou-nout from scrach - mi se pare fantastic si multumesc lui Doamne-Doamne pentru norocul meu!
3. Bebe F s-a tot fofilat si, de unde acum o luna doctorita ne zicea cum e el un bebe grasun si "sa speram ca asteapta pana la 37 de saptamani", iaca ca vineri se implinesc cele 40 de saptamani regulamentare si el inca se lasa asteptat.
Daaar, in ultimele 2 nopti am avut contractii cu carul - nu prea dureroase, dar nici prea usor de ignorat si multicele, nu gluma. Azi-dimineata chiar ne-am apucat sa le numaram, dar pana la urma n-au iesit la socoteala si se pare ca a fost doar (inca) o alarma falsa.
But still, nu cred ca mai dureaza mult. Ziua cea mare pare sa se apropie cu pasi mari de tot.

(I'm REALLY scared! shhhhh)
Va rog, tineti-ne pumnii :)