contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Maruntaie De Porc La Cuptor.....reteta De La Angel

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
- 2 inimi, 2 rinichi, 1 jumatate de ficat;
- 400 g sunca afumata ;
- 4 cepe medii ;
- 1 cutie rosii decojite ;
- 10-12 catei de usturoi ;
- 50 ml vin rosu ;
- ulei masline ;
- sare si piper.
Mod de preparare :
Se tin maruntaiele in apa rece, rinichii taiati in doua, li se scoate partea
alba si se pune un pic de otet in apa si se lasa 30 min.Se oparesc maruntaiele
apoi se tai fideluta.Se taie sunca fasii subtiri, se stropeste tava cu ulei de masline,
se pune sunca apoi maruntaiele, se stropeste cu un pic de ulei de masline si se
acopera tava cu folie de aluminiu, se lasa 40-45 min la cuptor la foc mic.
Se taie ceapa pestisori, se opareste, se scurge apa si se pun rosiile decojite
taiate feliute cu tot cu sos.Se taie si usturoiul felii subtiri.
Se scoate tava dupa 45 min, se inlatura folia de aluminiu si se amesteca
ceapa cu rosiile printre maruntaie, se pune sare si piper, se adauga vinul si usturoiul
si se lasa aprox 20 min la cuptor.Cand e gata se serveste cu salata de patrunjel.


 


Articol recomandat de liligospodini.blogspot.com