contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Masline Umplute Cu Branza In Ulei Aromat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pentru ca sunt o calica de nu se poate si mi-a ramas o manuta de masline din cauza unui musafir neserios, ca sa nu se ofileasca sau, Doamne fereste, sa se strice, am facut asta.

Slide1

Telemeaua e de capra (sun alimente care nu imi lipsesc niciodata, dar niciodata, branza ieftina este unul din ele, dieta zilnica a aluia batran). In rest, am folosit ulei de masline bun de tot, ardei care nu e foarte iute, dar e foarte aromat, oregano de pe plaiurile cainelui (Kassandra), o lingurita de pesto din ala cu mult usturoi si ceva mai putin busuioc.

Slide2

Drept e ca daca ar fi sa fac ceva mai multe, e de bibileala, dar la pachetelul ala de 50 de grame, a mers repede sa le umplu cu branza.

Slide3

Ingredientele toate gramada (am transferat totul intr-un borcanel, ulterior dar dadeau bine in pahar, e un aperitiv tare fatzos).

Slide4

Maslinele intercalate cu fasii de ardei.

Slide5

Ulei si basta.

Slide6

Uleiul asta pe care l-am folosit acuma, neindustrial, micul producator, e foarte aromat, e misto de tot combinatia si daca ramane, ies niste paste doar cu ulei si ceva branza veche peste, o nebunie.

Oricum, aperitivul relativ simplu de facut, daca nu va e lene sa umpleti maslinele si, pe bune, delicios (cred ca am vazut pe undeva o poza cu asa ceva, nu am descoperit eu America, desigur).

Slide7

rororo