contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mazare Cu Carne De Pasare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
 Eu am avut carne de curcan, o conserva de mazare fina de 800 gr., o ceapa mare, 2 morcovi taiati rondele, 2 linguri bulion, marar tocat marunt, sare dupa gust.
Am calit carnea in putin ulei, am stins cu o cescuta cu apa, am adaugat morcovul si ceapa si am acoperit cu un capac pt. 10 min. Am lasat sa fiarba la foc mic, adaugand apa atunci cand scade, pana s-a fiert carnea. Am pus mazarea (spalata de mai multe ori cu apa rece), am completat cu apa (doar cat sa acopere mazarea) si am lasat sa fiarba cam 20-30 min. (sa fie si mazarea fiarta bine), am pus doua linguri de bulion, marar, potrivim de sare, mai lasam vreo 5-10 min. si gata mancarica.