contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Medalioane Din Muschiulet De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


INGREDIENTE (4 Pers.):
- 800-1000g muschiulet de porc
- 150g felii de slanina de Hamburger/Bacon...
- sare+ piper
- ceva mustar
- ceva faina
- grasime pt. prajit
MOD PREPARARE:
Muschiuletul de porc se spala, se indeparteaza de pielite si se zvinta bine cu un prosop curat de bucatarie.Muschiuletul astfel pregatit se unge bine cu mustar pe toata suprafata si se taie in bucati cu gr, de ca 3-3,5 cm.
Fiecare bucata se infasoara in felii subtiri de slanina, eventual se si leaga cu o sfoara sa-si mentina forma la prajit si se sareaza si pipereaza pe partile exterioare.
O parte a medalionului se trece/stampileaza in faina si medalioanele din muschiulket de porc se prajesc primadata pe partea infainata in garsimea in prelabil bine bine incinsa pe fiecare parte ca.2 min.
Medalioanele astfel prajite se scot pe un vas termorizant si se introduc in cuptorul preincins la 200°C ca. 5 min. timp in care se pregatesc pe farfuriile calde garniturile dorite.Se aseaza si medalioanele linga garnitura si se poate servii.
TIP:
Muschiuletul de porc, este partea cea mai frageda de carne a porcului si e pacat sa se prajeasca prea tare.De aceea este necesar sa se ia in considerare timpul de prajire.
Carnea trebuie sa ramina dupa prajire in interior roza rosie pina la usor roza.
Sotul meu prefara mai rosie decit roza, iar eu si copii mai usor rozalie(vezi foto).
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/QiPx

Articol recomandat de leckereien.blogspot.com