contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Meniu De Vara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Am pus intai florile, le-am primit si le impart cu fetele si baietii si mai ales copiii care au tot stat pe langa odiseea nespatiala Casandra.

Propriu zis nu e vreo reteta in rest, cateva mismasuri, cateva cumparaturi.

Desi ar putea fi si reteta, adica pentru salata de vinete trebuie respectate niste chestii, intai sa ne coaca cineva vinetele, apoi sa le toace altcineva. Si pe urma, ca sa mai termin putin din aia, putin din ailalta de prin frigider, salata nu am facut-o clasica ci cu maioneza, smantana si ceapa.

Am uitat complet sa rad si o rosie, ca la salata de vinete cu rosii. Data viitoare.

Dimineata, pe racoare, cand am auzit ca se anunta 39 de grade astazi, am dat o fuga la cumparaturi, omor de lume in Auchan. Am gasit mai multe chestii dar cel mai tare m-am bucurat de porumb, l-am fiert la kukta cum am ajuns, era sub un leu kilul.

Am testat o branza topita (v-o arat mai la final) si pentru ca imi place in combinatia cu somon, i-am mai alaturat numai ceva castravete si ceapa si rosie. Bun de tot somonul de la Clever.

Bun dom’le.

Si acum doua chestii care mie mi-au placut astazi, noutati, pentru mine, cel putin. O branza topita de la Apetito, cu branza cu mucegai albastru. Are si saruri de topire, ce sa ii facem.

Difosfat de sodiu (si eu am pus bicarbonat la branza topita de casa si la cascaval) si polifosfat de sodiu. Mie nu imi suna foarte nociv aceste E-uri, asa ca am luat. Si mi-a si placut (4.12 lei cutia).

Eu le-as ambala in bucatele mai mici.

Exceptional casul de vaca de la Solomonescu, nu stiu daca sunt aceeasi cu Lactosolomonescu, dar foarte bun, 22 de lei kila.

In rest …

hard roc aleluia



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com