contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Meniu De Weekend Cu Creier

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Iar e weekend,iar gatim poate ceva deosebit.Macar pentru a avea ce posta saptamana viitoare (hi,hi...)
De ce weekend cu creier ? Pentru ca am gatiti creier macelaresc,nu va ganditi la altceva.

Dimineata un mic dejun copios.Spun copios ,pentru ca noi nu prea mancam dimineata,cu exceptia lui Tudor.Asadar :oua in carnat, reteta mi-a dat- o prietena mea Deanna,care la randul ei a gasit-o pe internet.In loc de hot dog sau cremwurst,cum era in reteta de origine, am folosit carnat oltenesc,ca e mai picant si pot fi folosite 2 oua .  Simplu, aspecutos si bun !

Azi noapte pe la 12 am terminat dulcegariile,asa ca azi la cafea am avut fursecurile Nainei .Nu le-am mai decorat cu nimic,lasa ca era cam tarziu dar si pentru ca le-am facut aromate si cu stafide si merisoare,muiate bine in rom,numai bune la ceai sau cafea.
Ciorba de gaturi de curcan,zic eu ca merita atentia.Dupa ce am declarat ca Dana e regina supelor si ciorbelor si nu ma dezic,a venit randul meu sa gatesc multe supe si ciorbe,atat ca mama care acum , e la egalitate de puncte cu Dinu,castiga, pentru ca ei ii plac dulci ca altfel greu le accepta si le mananca.Mama are alzheimer,da'n-a uitat cum se mananca ciorbele in Maramures.Putina iuteala accepta,dar alaturi de ciorba,nu in ciorba.Asa ca ceva bors strecurat acolo,de regula o fac dar a doua oara greu o convingi sa mai manance . La nebunia de sa fac doua oale de ciorba n-am ajuns,asa ca incerc sa impac si capra si varza.Daca gresesc si  e prea acra ciorba,mama zice ca e stricata!!!!!!Ma rog,smatana mai salveaza situatia.
Creier macelaresc,reteta mamei ! de incercat cu mult piper si lamaie !
Salata de brocoli cu maioneza,usturoi si ardei iute,picanta sa fie !

Am si dulce :tarta mea cu mere .
Dupa atata mancare,la plimbare !