contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Meniu Saptamanal

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Dat fiind ca nu mai apuc sa pun retete zilnic (nici nu prea am cum), cred ca fac album saptamanal cu ceea ce gatesc pentru ca sa ramana acasa o saptamana, plus poze, ca poze mai adun, momentan, haleala saptamanala.

mazare cu pui

Treaba e ca am avut sansa weekendul trecut sa am liber si am gasit si ceva la reduceri, mama ce ficatei cu usturoi buni au iesit, plus rosie din aia de care va ziceam data trecuta, egal love.

Slide2

Amu sa va zic ce am prestat, mai intai pui cu mazare (da, pulpele alea), pe scurt, am sotat putin puiul cu nitica ceapa, am pus morcov, usturoi, le-am lasat gramada.

Slide3

Apa, pasta de tomate, dar ce am adaugat in plus (si jur ca nu imi pare rau), pasta rosie de curry, i-a dat un oarece, absolut exceptional, mazarea romaneasca, aia clasica, cea cu marar, da, merge de minune cu pasta de curry.

Slide4

Bineinteles ca am facut si ciorba saptamanala, caci la noi nu se poate fara.

Slide5

Pasare, multe legume, leustean la greu, ceva banal, de fapt i-am zis gresit ciorba, ca eu vara nu le acresc in oala, e supa, ca sa zic asa.

Slide6

Dar piesa de rezistenta, ma jur, ca e asta:

Slide7

Supa de baza e din cazaturi de oaie, vitel, pasare, resturi de morcovi, rosii, toate legumele gasite, plus frunze de conopida, paste. Jur pe rosu ca a iesit mai buna ca a noastra.

Slide8

Supa de top, daca as reusi sa o mai fac odata asa ar fi de soup nazi a la Seinfield. A, logic, e a Casandrei, normal, am furat o portie.

Cam asta cu gatitul acasa. rororo