contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Meniul Zilei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Zi noua, necesitate noua de a manca...
Astazi as vrea sa mananc bucate cu specific marocan, chiar daca risc ca sotul meu pentru care nu este fan cus-cus sa fie oarecum nemultumit, pentru a fi toata lumea satisfacuta adaptam...vom manca cus-cus cu legume si carnita de pui la cuptor...si alternativa de garnitura cartofi noi natur...
In supa bogata in arome de legume si pui adaugam cus-cus si lasam sa fiarba bine, fara sa se faca pasta, sa-si pastreze forma fiecare bucatica de cus-cus.
Puiu fiert scos din supa asezonat cu condimente (sare, piper, cimbru, boia dulce, provence) se pune la pastrat 15 minute in frigider. Se infierbanta cuptorul si intr-o oala iena se toarna putin ulei de masline, se aseaza frumusel puiul, se presara iarasi cativa stropi de ulei de masline si se introduce la cuptor. Dupa aproximativ 20 de minute se stoarce peste pui jumatate de lamaie si se mai lasa la copt aproximativ 10 minute.
Se aseaza frumusel cus-cus-ul in farfurie, in centru se pune o nebunie de legume din supa si peste punem carnita...totul se presara cu amestec de marar si patrunjel tocat...of ce nebunie de mancare...pofta buna!


Articol recomandat de hai-sa-bucatarim.blogspot.com

Author:FdX