contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mere Coapte Cu Crema De Branza De Vaci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Sunt incredibil de bune, un desert sanatos rapid si delicios, maine mai fac o tura :))
Ingrediente:
  • 4 mere mari
  • 100 gr. branza moale de vaci neindulcita se poate folosi Philadelphia
  • 1ou 
  • 1 lingura de zahar plus 1 lingurita pentru albus
  • 1 strop de sare
  • 1/2 pachetel zahar vanilat
  • gem de capsune si zahar pudra pentru servit
Mod de preparare:

  • Merele se spala si se taie capacele, apoi se inlatura casuta seminala cu ajutorul unei lingurite pentru ceai sau cu un cutitas francez pentru format bilute si se curata de miez pe interior, neajungand la peretii marului cu 1 cm.
  • Bateti cu un tel galbenusul cu zaharul si cu zaharul vanilat pana se dizolva, apoi adaugari branza data prin strecuratoare cu gauri mici ca sa descompuneti structura granuloasa a branzei de vaci.
  • Amestecati bine branza cu galbenusul pana ce se intrepatrund.
  • In alt vas curat mixati albusul cu un varf de sare pana se albeste apoi adaugati 1 lingurita de zahar si mai mixati pana optineti moturi care se intind usor dupa telul mixerului.
  • Adaugati in branza 1 lingura de albus amestecati ca sa se lichefieze putin compozitia cu o spatula de silicon sau cu telul apoi incorporati usor albusul ramas.
  • Umpleti merele cu crema de branza, lasand 1 cm pana la margine si le acoperiti usurel, lasand putin spatiu cu capacele merelor.
  • Coaceti merele la 200 de grade Celsius circa 30 de minute, le serviti pe farfurie cu zahar pudra si cu gem de capsune.

Pofta buna !