contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Metamorfoza Supelor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am sa incerc sa sune a retete, de fapt a fost un soi de mica distractie cu supe la cana provenite din supa de baza de la congelator.

Din care (biensure si cu ceva donatie din supa de spinari si legume a cainelui) am facut mai intai supa cu cartof dreasa cu crema de telemea.

Intre timp am facut o pseudopizza (pe lipie), drept urmare am facut si un sos de rosii din pasta de tomate, harissa, oregano si ulei de masline, pentru pizza zic.

pizza lipie

Din supa cu cartof si sosul de pizza, plus un mixer doar bagat in seama, da, am facut o supa crema picanta (imi pare rau daca nu tineti pasul cu metamorfozele, oricum chestia asta a fost geniala).

Slide2

Slide1

In zeama ramasa, din cauza de pofte pofticioase, am pus o conserva de fasole gata fiarta si niste tarhon si am garnisit cu o felie de jambon (am avut 100 de grame de jambon, mai am inca o saptamana din el, da).

Slide3

Apropos, ca sa mai fac o scurta pauza pana la ultima metamorfoza, o poza cu un carut meserias.

Slide8

Ei bine, ultima cana metamorfozata a beneficiat de chiftele, da, am lasat peste noapte in supa de pui cu cartofi si legume si fasole cateva chiftelute la marinat.

Slide4

Si asta a fost, momentan, ultima cana de supa tansformata din oarece in cvasichestii.

Slide5

Ei bine, da, imi place la nebunie mancatul la cana, cum mai am niste crema de telemea poate fac si niste MBS la cana, sa vad ce cani mai am, merge si la castron, dar e mai misto la cana.

Daca nu ati inteles nimic faceti un test IQ sa vedem unde poate fi problema (nu o zic cu rautate, mie mi se pare la mintea cocosului ce explic). Sau schimbati cu un simplu click site-ul, ca asta e pe moca, deci e al meu, cum ar veni scriu ce vrea bicepsul meu :)

rororo