contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mic Dejun Cu Bursucila Si Cassa Linda

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Inspirata de micul dejun al campionilor cu un ou, o coaja de cascaval si jumatate de rosie, am compus bursucul zilei in halul urmator:

Cum stateam la malul marii fumand o tigara pentru reglarea temperaturii si band o bere asisderea (sa nu va roada pizma, sunt in tranzitie, beau bere ieftina), deci cca sa reiau, a marii unde se afla marea asta:

Mi-am adus aminte cu amuzament de nebuna casei care, sa va spun ce a facut ieri, dupa strigate de lupta si rororo de nu ma lasa sa imi mananc amaratul ala de ou.

S-a intalnit cu catelusa aproape oarba si fara dinti, Dona. Moment in care au rupt-o amandoua la fuga in directii opuse, adica mai clar, fiecare cu capul in alt zid.

In episodul urmator se uita la pisici cum se joaca, cei patru magnifici (nu ii am in poza), moment in care a fost atacata de felina mama. Ca urmare, un nou cap in zid.

Stapanii cateilor s-au intors la baza, asa ca nu o sa se mai sperie ca tuta de un caine mai imobil ca o jucarie de plus, insa cu pisicii a pus-o, aia mici sunt curiosi foc si vin sa o vada, or gandi: ce e aratarea aia mare? Dupa care urmeaza inevitabile capete in zid sau flori rupte, ca fug si pisicii ca apucatii direct in tufe, praf au facut tot.

Ca urmare a unei zile proaste, Casi e bosumflata, oua nu, ma ataca un caine inert, mai mult imaginar si o armata de pisici.
Bine ca nu a vazut coropisnita.

O sa urmeze si o reteta pe intelesul tuturor si, sper, ca sunt pe calea cea buna cu primele doua personaje, amu nu va asteptati la mari desene a la Michelangelo, da? Asa, mai pe intelesul tuturor.

rororo