contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mic Dejun Cu Rosti, Cascaval Si Ou

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Va propun un mic dejun copios, care va va incanta atat prin gust dar si prin combinatia de rosti, cascaval si oua ochiuri. E apetisant dar si satios, este exact ce trebuie pentru a face fata cu succes unei zile pline de provocari.

Ingrediente pentru 2 pers:
* 2 chiftele din cartofi (rosti)
* 2 felii de cascaval
* 2 oua ochiuri
* ulei de masline          * sare
* piper          * boia dulce

 


Mod de preparare:
Modul de preparare al chiftelutelor de cartofi le gasiti AICI. Acestea se aseaza cate una pe farfurie. Deasupra se pune cascavalul taiat pe dimensiumea chiftelei si prajit in putin in ulei de masline pe ambele fete. In acelasi ulei se prajesc si ochiurile de ou. Eu am pus o forma de cerc in tigaia cu ulei si in cerc am rasturnat ochiu. Nu-i neaparat necesar, dar eu am vrut sa-i dau o forma rotunda, ca sa se potriveasca exact pe cascaval. Se sareaza, se pipereaza si se presara putina boia dulce. Este un deliciu. Totul ti se topeste in gura. Pofta buna!

***************

Si daca va place acest mic dejun, poate o sa va placa si acest "Mic dejun englejesc", cu care particip alaturi de alte retete de-ale mele, sub semnatura Sara & Miki,  la Concursul de retete de pe Bucataras.ro


Ca oricare dintre participanta, imi doresc sa fiu printre castigatori si de aceea am nevoie de sprijinul vostru, rugandu-va sa ma votati in fiecare zi, timp de 2 saptamani. Va multumes din inima.
Pantru vot faceti clic pe acest WIDGET  



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com