contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mini Cupcakes

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Dificultate : redusa

Timp de preparare : 45 minute

Cantitate : 24 mini cupcakes

Ingrediente

Pentru cupcakes

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • semintele rase de la 1 pastaie de vanilie
  • 2 oua
  • 50 ml lichior de cocos
  • 50 ml Limoncello
  • 200 gr faina
  • ½ lingurita praf de copt
  • un praf de sare

Pentru decor

  • 100 gr branza topita
  • 80 gr zahar pudra
  • 10 gr zahar vanilat bourbon
  • colorant alimentar

 

Preparare

  1. Pentru cupcakes incalzeste cuptorul la 180°C.Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul si semintele de vanilie.Adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare adaugare.Incorporeaza lichiorul de cocos apoi Limoncello.Inglobeaza apoi ingredientele uscate.Pune cate ½ lingura in fiecare loc dintr-o tava de mini briose.Da cupcakes-urile la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumneit usor.Lasa cupcakes-urile sa se raceeasca complet.

  2. Pentru decor amesteca branza topita cu cele doua tipuri de zahar pana la omogenizare.Adauga colorant alimentar dorit si amesteca bine.Pune cate 1 lingurita de amestec peste fiecare cupcake si decoreaza(optional) cu diferite ornamente.









Articol recomandat de lauradfood2.blogspot.com