contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mini Medalioane Cu Brinza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Aceasta reteta am vazut-o aici Mikro džepići sa sirom, iar cu ajutorul lui GOOGLE am tradus-o si chiar daca poate una s-au alta nu am inteles, a iestit mincarita SUUUUUUUUPER BUNA, si asta pentru a doua-a oara!!!

Pe acesta cale, pentru a doua reteta
care m-a incintat la fel de mult,din sulfet un mare


INGREDIENTE(ca. 4 pers.):

- 1 filet de porc cu o circumferinta cit mai groasa
- 100g cascaval sau ori se ce alta brinza care se prefera.
- 3-4 catei de usturoi
- 1 ceapa marisora
- 1ls zahar
- 1/2 leg. patrunjel
- 3ls untura
- sare, piper, vegeta
- 2dl vin alb
- 1-2ls pasta de tomate
MOD PREPARARE:
Filetul de porc se taie in bucati cu gr. de ca. 1,5cm-2cm iar fiecarei bucati , cu ajutorul unui virf de cutit bine ascutit se taie pe orizontal cu grija o taietura adinca ,in asa fel incit , bucatile de carne sa fie precum niste pungulite.
In aceasta taietura se introduce cite-o bucatica de brinta(Cu cit gustul brinzei este mai condimentat, cu atit gustul carnii/mincarii este mai buna), Se fixeaza bucatile de carne umplute cu o scobitoare si se trec prin faina pe ambele parti.
Intr-o tigaie/cratita potrivita se incing cele 3ls untura(poete fii si ulei…), iar in untura bine incinsa se prajesc rapiid pe ambele parti medalianele, dupa care se scot pe o farfurie si se lasa deoparte.
In untura/uleiul incins se prajeste ceapa, careia cind s-a inmuiat bine i-se adaoga zaharul si se lasa amestecind din cind in cind sa se caramelizeze.(Eventual daca se doreste se poate adaouga si ceva ardei gras taiat marunt.)
In contiunare se adaoga patrunjelul, se amesteca putin adougind si condimentele(sare, piper, vegeta) , daca se doreste pasta de tomate si usturoiul.Se prajeste totul ca 1 min. se adaoga cele 20ml de vin alb si carnea careia i s-au scos in prealabil scobotorile si se lasa sa fiarba putin amestecind mereu pina cind, vinul/apa au scazut si se poate servii.
Se poate servii linga garnitura de/cu cartofi, paste fainpoase, orez….fiecare ce prefera si are.

http://feeds2.feedburner.com/blogspot/QiPx

Articol recomandat de leckereien.blogspot.com