contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mix De Legume Pentru Iarna

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga







Acest amestec de legume este absolut universal, putând fi folosit atât la ciorbe/supe cât şi la orice preparat prin care înţelegem felul doi. Cum de la un timp încoace m-am înamorat iremediabil de măria lor legumele, nu am ratat ocazia de a conserva acest mix din câteva legume pe care le aveam prin frigider, gândindu-mă ce bine îmi vor prinde la iarnă, când voi dori să prepar ceva rapid şi gustos!
Am folosit:
1. Legume (morcov, pastarnac, ardei capia, ardei gras, gogosar), cate o jumatate de kilogram din fiecare (in cazul meu au fost cantitati aproximative)
2. 1 telina cu tot cu frunze
3. 1-2 kg rosii decojite si taiate cubulete.
Eu am tocat la robotul de bucatarie toate legumele, dupa care le-am amestecat bine. Am adaugat si o lingura de sare mare (puteti adauga sare sau nu, este optional). Daca nu aveti robot, merge foarte bine si daca tocati legumele folosindu-va de un cutit, singurul inconvenient fiind acela ca dureaza mai mult.
Fierbeti in sistem bain-marie borcanele si le folositi dupa nevoie si placere, aproape la orice preparat! Este un mix foarte bun si foarte usor de facut!



Articol recomandat de ioana-retetecalamamaacasa.blogspot.com