contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mmmmm Porculetziii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Va ziceam ieri ca am lasat la marinat carnea porcului in condimente multe si bune, o masala, menta proaspata, lamaie, usturoi, ardei iute, mama nene, o minune de “pastrama” ce a iesit.

Fiind destul de multa am tras-o la tigaie.

Slide1

Si a fost buna cu de toate asa, cartofi, orez besmetic, sos de usturoi cu tarhon. Mi-e si mila de porci, sunt animale atat de inteligente, porcusorii mici sunt asa de simpatici, i-a blestemat creatorul sa fie buni. Buni, buni porculetzii.

Slide1

In rest, a fost o zi cam chefless, imi fac planuri de nimicire in masa a motociclistilor de bulevard (scuze Viesparule) si a scolilor de soferi care nu-s din capitala si nu invata oamenii saracii la ce foloseste semnalul, mai ales cand baleezi ca beat de pe o banda pe alta. Mai, inainte nici nu ii bagam in seama pe tontii astia, dar cand sunt fleasca de oboseala si ma straduiesc sa nu vad eu mai multe drumuri, deja ma enerveaza.

Nervi care trec cand primesti o comanda cu asa o descriere pe bonul de casa :D

Slide2

Ieri am gasit un cartof obscen.

Slide3

L-am pus la photo shoot, ma pregateam sa il machez, sa ii fac vreo traznaie dar desi iaca ce sexos era.

Slide4

Un domn insensibil l-a curatat si l-a mancat. Am trecut si peste asta. Ultima chestie de final e o cumparaciune mica, tot vedeam pungile astea peste tot.

Slide2

Bai ce bune sunt. Contin prostioarele uzuale, mai putine decat painea vel pitar insa, au gust de sticksuri si ce e mai misto, au si o forma care se preteaza la niste mini-aperitive. Si in plus arata in punga cum sunt pozate si prezentate pe ambalaj, am inceput sa apreciez asta.

In rest, prostii, fac fasole cu afumatura si ciorba de pui de tzara, deci banalitati, trebuie sa nu stiu ce fac, cica vin meseriasi sa zugraveasca, mi-e frica de meseriasi, urasc meseriasii si zugravitul, in rest tot cam fara chef si avant pionieresc, ma trezi si menajeria de la primele ore, parca-s tampiti si astia, au ramas fixati pe programul de 6 dimineata. Maine e ziua americii, o, ce le-as ura …

rororo