contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mousse De Ciocolata Alba

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente pentru 4 cupe marisoare:
120 gr ciocolata alba
4 galbenusuri
250 ml frisca lichida
3 linguri de zahar
3 gr de gelatina in foi
esenta de vanilie
piscoturi
fructe de padure la alegere,capsuni
Preparare:

Topim ciocolata la bain marin,apoi o lasam la racit.Punem gelatina la inmuiat intr-un vas cu apa rece.A parte batem galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema.Adaugam ciocolata topita,vanilia si gelatina stoarsa si topita in 2 linguri de apa calda.
Batem frisca tare si o adaugam la crema cu miscari de jos in sus.
Se da la rece pentru cateva ore, apoi se decoreaza cu piscoturi si fructe de padure.





Articol recomandat de prajiturelecuretete.blogspot.com